ORTAK AKIL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından organize edilen Ortak Akıl toplantısına Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Belediye Başkanımız Cafer Özdemir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası, Suluova Ticaret ve Sanayi Odası ile Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Kurulu Başkanları ve üyeleri, üniversite temsilcileri, esnaflar, işadamları, ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantıda birer konuşma yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, Amasya Valisi Dr. Osman Varol, İlimizin gelişmesinde fikir üreterek, birlikte ortak akılda buluşmak için toplandıklarını belirterek tüm katılımcılara teşekkür ettiler.

Belediye Başkanımız Cafer Özdemir yaptığı konuşmada : ‘Birlikte hareket etmek başarıyı da beraberinde getirir. Ortak görüş oluşturmayı, ortak sorunlara çözüm bulmayı, daha iyiye ulaşmak, gelişmek için neler yapılması gerektiğini belirlemeyi ve ortak hedefler seçmeyi sağlayan bu toplantıya vesile olan emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum’ dedi.

Toplantı katılımcıların ilimizin ekonomik durumu hakkında görüş alışverişinde bulunmasının ardından sona erdi.

Oluşturulma Tarihi : 03.08.2017