Yaptığımız Çalışmaları Ekip Ruhu İle Gerçekleştiriyoruz

Amasya Belediyesi alternatif yol çalışmaları kapsamında İhsaniye Mahallesini Hızırpaşa ve Şeyhcui Mahallelerine bağlayan alternatif kale yolunun asfaltlama çalışmaları da tamamlandı ve kale yolu hizmete açıldı.

Belediye Başkanımız Cafer Özdemir, İhsaniye Mahallesini Hızırpaşa ve Şeyhcui Mahallelerine bağlayan alternatif kale yolunun başlangıç aşamasından bitimine kadar emeği geçen Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekibi İle yemekte bir araya geldi.

Amasya Belediyesi olarak vatandaşlara daha yaşanılabilir alanlar sunmayı hedef haline getirdiklerini kaydeden Belediye Başkanımız Cafer Özdemir;

“ Bu çalışma ile şehir trafiği rahatlayacak, ulaşım daha kolay hale gelecek. Biz bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz. Yapılan çalışmaları ekip ruhu ile gerçekleştiriyoruz.  Amasya Belediyesi olarak halkımıza daha yaşanılabilir alanlar sunmak için başlatmış olduğumuz bu çalışmayı en kısa zamanda bitirmek için gereken hassasiyeti, çabayı ve özveriyi gösteren tüm ekibime teşekkür ediyorum.”

Oluşturulma Tarihi : 11.07.2017