Belediye Başkanımız Cafer Özdemir Turizm Haftası Etkinliklerine Katıldı

Belediye Başkanımız Cafer Özdemir, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Yavuz Selim Meydanı’ndan başlayan kortej yürüyüşüne ve Hazeranlar Konağı’nda düzenlenen resim sergisinin açılışına katıldı.

Yavuz Selim Meydanı’ndan başlayan kortej yürüyüşünde Vali Salih Işık, Garnizon Komutanı Zafer Uğur, Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.

Keyifli anların ve hoşsohbetlerin yaşandığı yürüyüşte Vali Salih Işık, Belediye Başkanımız Cafer Özdemir ve beraberindekiler esnafa ve vatandaşlara çiçek takdim ettiler. Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği kortej yürüyüşü Hazeranlar Konağı önünde sona erdi.

Turizm Haftası münasebetiyle hazırlanan resim sergisinin açılışı Hazeranlar Konağı’nda gerçekleştirildi. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından hazırlanan ve Osmanlı el sanatları çini süslemeciliğinin yansımalarının yer aldığı sergide eserleri inceleyen Belediye Başkanımız Cafer Özdemir, sergi hakkında usta öğreticilerden bilgi aldı.

Amasya Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından seslendirilen müzikler ise sergiye renk kattı.

Oluşturulma Tarihi : 18.04.2017